Salda Gölü ihalesi bir hafta ertelendi

Salda Gölü'ne inşa edilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi için yapılan ihale, 'birden fazla firmanın katılması, tekliflerin ve dosyaların değerlendirilmesi' nedeniyle bir hafta sonraya ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Burdur'un Yeşilova ilçesindeki doğa harikası Salda Gölü'ne inşa edilmesi planlanan Millet Bahçesi için bugün yapılan ihale, birden fazla firmanın katılması, tekliflerin ve dosyaların değerlendirilmesi gerekçesiyle bir hafta sonraya ertelendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Yeşilova İlçesindeki Salda Gölü kenarında inşa ettirilecek olan 'Burdur Salda Gölü Millet Bahçesi' ihalesi bugün TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ihaleye birden fazla firmanın katılması, tekliflerin sunulması ve dosyaların değerlendirilmek üzere incelenmesi için ihalenin bir hafta sonraya ertelendiğini belirtti.

'Türkiye’nin Maldivleri' diye anılan Salda Gölü’ndeki ihaleye ilişkin önceki gün CHP Burdur İl Başkanlığı tarafından Yeşilova Salda Halk Plajında “Salda’ya Dokunma” başlığıyla eylem yapılmıştı. (HABER MERKEZİ)

Salda Gölü değil, Salda City!Salda Gölü değil, Salda City!