Türkiye'nin Euro 2020 A Millî Takım kadrosu belli oldu

Şenol Güneş Euro 2020 öncesi milli takıma 3 yeni ismi davet etti. 30 kişilik kadro, Euro 2020 öncesi 3 hazırlık maçı yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yaz gerçekleştirilecek Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak Türkiye A Millî Futbol Takımı'nın kamp kadrosu belli oldu. 30 futbolcunun davet edildiği kamp 18 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Antalya Belek’te toplanacak.

A Millî Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in belirlediği kadro şöyle:

KALECİ: Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Mert Günok, Gökhan Akkan.

DEFANS: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Kaan Ayhan, Rıdvan Yılmaz.

ORTA SAHA: Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu.

FORVET: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Halil Akbunar, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil İbrahim Dervişoğlu.

3 YENİ İSİM, 3 KESİK

Güneş'in açıkladığı kadroya Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz, Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu ve Kerem Aktürkoğlu ilk kez çağrıldı. Fenerbahçeli Nazım Sangare, Caner Erkin ve Galatasaraylı Emre Kılınç ise bu kez kadroya giremedi.

3 HAZIRLIK MAÇI

A Milli Takım EURO 2020 öncesi 3 hazırlık maçı oynayacak. 27 Mayıs'ta Azerbaycan, 31 Mayıs'ta da Kuzey İrlanda ile hazırlık müsabakası oynayacak takım, turnuva öncesi son provasını 3 Haziran Perşembe günü Moldova ile yapacak.

(HABER MERKEZİ)