TUSAŞ saldırganları taksi durağına el ele gitmiş

TUSAŞ tesisine bombalı ve silahlı saldırı düzenleyip 5 kişiyi öldüren 22 kişinin de yaralanmasına neden olan saldırganların, taksiye binmeden önceki görüntüleri MOBESE kameralarına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Kahramankazan'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıya ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Saldırganların TUSAŞ tesislerine gitmek için kullandığı taksiye, 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kazan Arslan Taksi Durağı'ndan bindikleri belirlenmişti.

İHA'nın aktardığına göre 2 saldırganın; taksi durağına giderken dikkat çekmemek için el ele tutuşarak ilçe merkezinde gezdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

ŞOFÖRÜ ÖLDÜRÜP CANSIZ BEDENİNİ ARACIN BAGAJINA KOYMUŞLAR 

DHA'nın aktardığına göre ise saldırganlar olayda kullandıkları 06 JMT 07 plakalı taksinin şoförü Murat Arslan'ı öldürüp, cansız bedenini aracın bagajına koyduktan sonra yollarına devam etti.

Daha sonra ise erkek saldırgan direksiyona geçti ve aracı TUSAŞ'a sürdü. 

'OĞLUMU SIRTINDAN VURMUŞLAR'

Öldürülen taksi şoförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan "Duraktan binmişler arabaya. TUSAŞ'a gidince katliam yapmışlar. Oğlumu aracın bagajına koymuşlar, sırtından vurmuşlar. Ben hala oğlumu göremedim" dedi.

(HABER MERKEZİ)