TUSAŞ saldırısı: CHP Diyarbakır'da olağanüstü toplandı, Özel Ankara'ya dönüyor

Özgür Özel, Ankara'daki TUSAŞ tesislerine yönelik saldırının ardından Diyarbakır’da kendisine eşlik eden MYK üyeleri ve kurmaylarıyla bir araya geldi. Özel ve ekibi Ankara'ya dönüyor.

Fotoğraf: CHP
Google Haberlere Abone ol

ANKARA- CHP lideri Özgür Özel, Ankara Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıyı Diyarbakır’daki programı sırasında canlı yayında öğrendi. Özel, ilk değerlendirmesinde "süreci yakından takip edeceklerini ve terörü kimden gelirse gelsin lanetlediklerini" bildirdi.

Özel, ardından Diyarbakır’daki programına eşlik eden MYK ve PM üyeleri ile milletvekilleriyle olağanüstü olarak bir araya geldi ve saldırıyı değerlendirdi. Yaklaşık yarım saat süren toplantıda, programların iptal edilmesi, Ankara’ya dönülmesi ve Merkez Yönetim Kurulu toplantısının Ankara’da acil olarak toplantıya çağrılması kararlaştırıldı. Toplantı Özel, Ankara’ya ulaşana kadar Genel Sekreter Selin Sayek Böke başkanlığında gerçekleştirilecek.

Ayrıca, Genel Başkan yardımcıları ve milletvekillerinden oluşan bir heyetin de TUSAŞ’a gitmesi kararı alındı. Özel, ayrıca İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüşerek terör saldırısıyla ilgili bilgi aldı. 

CHP HEYETİ KAHRAMANKAZAN’DA

Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerinde meydana gelen terör saldırısının ardından Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ile Milletvekilleri Özgür Ceylan, Umut Akdoğan, İsmail Atakan Ünver ve Semra Dinçer’den oluşan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti TUSAŞ tesislerinde görevlendirildi.

 

(HABER MERKEZİ)