Üç kardeşten sonra iki kuzen de koronadan öldü

Hatay'ın Defne ilçesinde yaşayan Mersin ailesinden Emsal, Mehmet ev Erdinç kardeşlerin yan binada oturan amca çocukları 66 yaşındaki Ali Mersin ve 57 yaşındaki Selman Mersin de korona virüsü nedeniyle vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

Burcu Özkaya Günaydın

HATAY - Korona virüsü salgınına yakalanan Mersin ailesinde vefat edenlerin sayısı beşe yükseldi. Hatay’ın Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’nde ölen üç kardeşin iki amca çocuğu da bugün vefat etti.

Mersin ailesinden Emsal Mersin 22 Kasım pazar, Mehmet Mersin 23 Kasım Pazartesi, Erdinç Mersin ise 24 Kasım Salı öldü. Bu üç kardeşin amcalarının çocukları olan 66 yaşındaki Ali Mersin dün, 57 yaşındaki Selman Mersin de bugün öldü. Amca çocukları, bir gün arayla ölen üç kardeşin yan binasında oturuyordu.

mersin
Selman Mersin (solda) ve Ali Mersin vefat etti.

KRONİK HASTALIKLARI VARDI

Ölenlerin amca çocukları Haydar Mersin, “Selman Mersin kronik hastalığı vardı. Bir ara felç geçirdi, yatalak oldu. Sonra toparlandı. Bir de ne ameliyatları bilmiyorum ama çok ameliyat geçirdi. Şekeri vardı, rahatsızdı. Sonra bronşit vurdu onları öldü. Selman Mersin dün öldü, gömüldü. Ali'nin ne rahatsızlığı vardı bilmiyorum ama o da rahatsızdı o da. Halsiz düşmüş, yemek yiyememiş. Bronşit de varmış sanırım. Ali Mersin de bugün öldü. Evleri yan binamızdaydı ama çok sık görüşmüyorduk. Bildiğim kadarıyla hastanede öldüler” dedi.
Haydar Mersin, amca çocukları Ali ve Selman'ın da ölüm raporlarında bulaşıcı hastalık-doğal ölüm yazdığını belirtti. 

 

Etiketler korona mersin hatay defne