Ülkesinde kayıp olarak aranan İngiltere vatandaşı Tekirdağ'da bulundu

İngiltere'de kayıp olarak aranan Joshua Toussaint, Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği gerekçesiyle Tekirdağ'da gözaltına alındı. Toussaint sınır dışı edilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdiği belirlenen İngiltere vatandaşı Joshua Toussaint, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde gözaltına alındı. Ülkesinde kayıp olarak aranan Toussaint, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

DHA'nın haberine göre, Muratlı ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında, şüphe üzerine durdurulan İngiltere vatandaşı Joshua Toussaint'ın, Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdiği tespit edildi.

Gözaltına alınan Toussaint'ın daha önce pasaport ile Türkiye'ye girdiği ve bir süre sonra çıkış yaptığı, daha sonra kaçak olarak Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Toussaint, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İngiltere'de Brighton and Hove kentinde yaşadığı belirtilen Joshua Toussaint’ten, 2019 yılında evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadığı ve kayıp olarak arandığı ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)