Uluslararası Bodrum Caz Festivali başladı

Caz Enerjisi temasıyla düzenlenen 8. Uluslararası Bodrum Caz Festivali başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 01 - 15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası 8. Bodrum Caz Festivali başladı. Caz Derneği tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi destekleriyle düzenlenen 8. Uluslararası Bodrum Caz Festivali, Caz Enerjisi temasıyla gerçekleştiriliyor.

Festivalin ilk konserini Tahsin Ünüvar Trio feat. Rüzgar Yıldırım verdi. Festival, bugün Midtown Metreküp Teras Sahnesi'nde Muğla Türküleri Caz Yorumları, Doruk Çebi "Orchestral" Trio feat. Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, yarın Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde Murat Arkan dinletisi ve Eftal Köklü ile Cazın Enerjisi söyleşisi ile devam edecek.

6 Haziran'da Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde Sibel Köse & George Kontrafouris feat. Dimitri Vassilakis konseri ve Bodrum Caz Festivali Tasarım Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi, 8 Haziran'da Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde Neşet Ruacan Trio feat. Sibel Köse | Nükhet Ruacan Anma Konseri, 11 Haziran'da Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde Loek Van Den Berg Quintet konseri, 13 Haziran'da Midtown Metreküp Teras Sahnesi'nde Esra Gürçay Quartet ile Önder Focan Trio feat. Güneş Cengiz konseri, 14 Haziran'da Anthaven'da Kerem Görsev Trio sahne alacak.

Festival, 15 Haziranda Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'ın performansıyla sona erecek.