Uluslararası Film Geliştirme Atölye Programına başvurular için son günler

24-29 Haziran 2024 tarihleri arasında Beykoz Kundura'da gerçekleştirilecek İstanbul CinéCollective için projeler 24 Mayıs Cuma gününe kadar gönderilebilir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KunduraLab ve Institut français tarafından tasarlanan İstanbul CinéCollective'in ilki Fransa Dışişleri Bakanlığı'nın desteğiyle, 24-29 Haziran 2024 tarihleri arasında Beykoz Kundura'da gerçekleştirilecek. KunduraLab ve Institut français’in, heyecan verici projelerin geliştirilmesini teşvik eden, yaratıcı ve işbirlikçi bir alanı oluşturmak adına yaptığı ortak açık çağrı döneminde son günlere girildi. Atölye çalışmaları, eğitimler ve uluslararası değişim programlarını içeren bir hafta sürecek bir kapasite geliştirme programı olarak tasarlanan İstanbul CinéCollective’e katılmak isteyen sinemacılar projelerini 24 Mayıs 2024 Cuma günü saat 18.00’a kadar gönderebilirler.

Haziran 2024'te gerçekleşecek bir haftalık kapasite geliştirme programı olan İstanbul CinéCollective ile katılımcılar arasında karşılıklı diyalog ve fikir alışverişi için güvenli, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir ortam yaratılması hedefleniyor.

İstanbul CinéCollective, sinemacılara kurmaca, belgesel veya hibrit film projelerini (hem ilk hem de ikinci uzun metraj filmler için) geliştirirken destek olmayı ve onlara eşlik etmeyi amaçlıyor.