Ümit Karan'ı çileden çıkaran hata: 'Hemen sözleşmesini feshederim'
2001-2009 yılları arasında Galatasaray forması giyen Ümit Karan, eski takımının deplasmanda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalıp, önemli kayıp yaşadığı karşılaşma sonrası yeni transferi hedef aldı.
DUVAR - Ümit Karan, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi. Teknik direktör Okan Buruk'un hamlelerini eleştiren eski futbolcu, sarı-kırmızılı savunma oyuncusuna da sert tepki gösterdi.
OKAN BURUK'A SORULAR
Maç sonrası 'Kale Arkası' YouTube kanalına konuşan Ümit Karan, Okan Buruk'a, "Geçen hafta ilk 11'de ne gördün, biz görmedik Okan Hocam. Çok mu iyi oynadı geçen haftaki ilk 11, aynı kadroyla sahaya çıkıyorsun? Ne gördün Fenerbahçe maçında, çok mu iyi oynadı Galatasaray? Galibiyet için çabalayan takım mı gördük?" sorularını yöneltti.
'2 KİŞİYLE NASIL KAZANACAKSIN?'
Eski milli futbolcu, "Sen bunu görmüyorsun, ilk yarı soyunma odasına giriyorsun, neden müdahale etmiyorsun maça? 3 kişiyle mücadele etmek istiyorsun. 3 kişiyle nasıl kazanacaksın? Muslera, Lemina ve Osimhen, arada saydığım bir tane Türk futbolcu yok" ifadelerini kullandı.
'OYUNA GEÇ MÜDAHALE ETTİ'
Karan, "Sen 3 kişiyle nasıl kazanacaksın, mümkün değil. Her maçın böyle geçer. Oyuna müdahalede geç kalmalar. Mertens'i oyuna almamalar, Sara'nın o pozisyonu yadırgadığını görmemeler" yorumunu yaptı.