Üsküdar Belediyesi'nden bayram öncesi 5 bin kişiye nakit desteği

Üsküdar Belediyesi Başkanı Sinem Dedetaş, bayram öncesi ihtiyaç sahibi 5 bin Üsküdarlıya nakit desteği yapıldığını duyurdu

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Üsküdar Belediyesi Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra bir sosyal destek uygulamasını daha paylaştı. Daha önce belli koşulları yerine getiren emeklilere 5 bin liralık alışveriş desteği uygulamasını başlatan Dedetaş, bayram öncesi ihtiyaç sahibi 5 bin Üsküdarlıya nakit desteği yapıldığını duyurdu.

Sinem Dedetaş, "Bayram öncesi ihtiyaç sahibi 5 bin Üsküdarlı komşumuzun sosyal destek kartlarına nakit destekleri yatırıldı. Sosyal desteğimizi farklı projelerle artıracağız. Şimdiden iyi bir bayram geçirmenizi, güle güle harcamanızı diliyorum" dedi.

Bayram yardımının 4 bin 820 haneye destek kart yardımı,742 haneye nakdi yardım, bir grup kadın ve kız çocuğuna da para yardımı şeklinde gerçekleştirildiği öğrenildi.

Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra ilçede oturan ve belli koşulları karşılayan emeklilere yıllık 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteği projesini başlatmıştı.