Üsküdar'da pazar desteği projesi hayata geçti

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın seçim vaatleri arasında yer alan pazar desteği projesi, ilk etapta yapılan 750 ödeme ile hayata geçti.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan emeklilerine 5 bin liralık “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”nin ödemeleri yapılmaya başlandı.

3 bin 822 kişinin başvurduğu pazar desteği, ilk etapta yapılan 750 ödeme ile başlatılmış oldu. Kademeli olarak yapılan ödemelerin, incelemeler tamamlandıkça devam edeceği bildirildi. 

'ÜSKÜDARLILARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK ADIMLARI ATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ'

Başkan Sinem Dedetaş, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, emeklilere pazar alışverişi desteği projesi kapsamında talepleri daha önce topladıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bugün, ilk etapta 750 emeklimize 5 bin liralık pazar alışverişi desteği ödemelerinin yapıldığını paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çok daha fazla emeklimize pazar desteği ulaştırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıllarca alın teri döküp onurlu bir hayat kurmuş emeklilerimizi desteklemek her zaman temel görevlerimiz arasında yer alacak. Emeklilerimize yönelik farklı destek çalışmalarını da hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde Üsküdarlıların hayatını kolaylaştıracak adımları atmayı sürdüreceğiz.”