Utku Çakırözer: Bugün ayarını bozduğunuz adalet terazisi bir gün sizi de tartacak

CHP’li Utku Çakırözer, Meclis’te "Bu millet, yargı eliyle yürüttüğünüz operasyonlarınıza asla boyun eğmeyecek ve tüm bunların hesabını sizden soracak" diye konuştu.

Utku Çakırözer: Bugün ayarını bozduğunuz adalet terazisi bir gün sizi de tartacak
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Adalet Akademisi Kanunu görüşmeleri sırasında Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, "Burada Adalet Akademisini konuşuyoruz ama ülkede adalet yok ortada. Özellikle ifade özgürlüğünde, basın özgürlüğünde adaleti her gün mumla arıyoruz. Siyasetin zorlamasıyla, yargı eliyle her gün hukuk cinayetleri işlenmektedir" dedi.

Çakırözer, "Bu hukuksuzluk, baskı ve zorbalığın arkasında yatan korkuyu çok iyi görüyoruz. Milyonların geçim derdi, emekçinin, emeklinin açlık sınırı altındaki maaşlarla verdiği yaşam mücadelesi duyulmasın diye; Kartalkaya'daki yangında, Kahramanmaraş depremlerinde yaşamını yitiren canlarımızın ailelerinin adalet çığlıkları duyulmasın diye baskıyı, zulmü artırıyorsunuz ama yılmıyoruz, korkmuyoruz; ne biz ne başkanlarımız ne gençlerimiz ne de kadınlarımız, hiçbirimiz korkmuyoruz" diye konuştu.

CHP'li Utku Çakırözer, "Bu millet, yargı eliyle yürüttüğünüz operasyonlarınıza asla boyun eğmeyecek ve tüm bunların hesabını sizden soracak. Bugün ayarını bozduğunuz o adalet terazisi de mutlaka ama mutlaka bir gün sizi de tartacak" ifadelerini kullandı.