Vahap Seçer: Beni topal ördeğe çevirmeye çalıştılar

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Benim Meclis sorunum var. Beni topal ördeğe çevirmeye çalıştılar. Biz tazı gibi koştuk ama artık ikinci 5 yılda Meclis çoğunluğunu da istiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesinde Karaduvar, Kazanlı, Anadolu ve Adanalıoğlu mahallelerini ziyaret etti.

Seçer, Adanalıoğlu mahallesinde yaptığı konuşmada “31 Mart’ta sandığa gireceksiniz, Vahap Başkan'ınıza ve CHP’ye desteğinizi vereceksiniz. Benim Meclis sorunum da var. Beni topal ördeğe çevirmeye çalıştılar. Biz tazı gibi koştuk ama artık ikinci 5 yılda Meclis çoğunluğunu da istiyoruz. Ona göre oyunuzu kullanın. Ona göre daha rahat hizmet edelim” diye konuştu.

Vahap Seçer, şunları söyledi:

“Anamur’dan Tarsus’a kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizde, hiç kimseyi ayırmadan, ‘Bize oy vermiş, vermemiş; bizden, bizden değil; bizim mahalleden, bizim mahalleden değil’ ayrımı yapmadan 5 yıldır sizlere hizmet ediyoruz. Bunu aşkla ve severek yapıyoruz. Gecemizi gündüzümüze kattık, 5 yılda her türlü problemleri aştık. Mersin Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de artık marka bir belediyedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi işini iyi ve kaliteli yapan bir belediyedir. Sizi seven bir Başkanınız var. D-400 Karayolu’ndan denize kadar bütün yollarınız yapıldı ve havaalanı pisti gibi oldu. Artık sahilden de Kazanlı’ya rahat gidiyorsunuz. Yaparsak işin en iyisini yapıyoruz. Sadece bu bölgeye değil Tarsus’a da Anamur’a da Çamlıyayla’ya da Mut’a da her bölgeye yapıyoruz ve her tarafa adaletli hizmet götürüyoruz.”

'ÜRETİCİMİZE HER KONUDA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Tarımsal alanda farklı kategorilerde verdikleri destekleri anlatan Seçer, şöyle konuştu:

“Mersin Büyükşehir Belediyesinin de en övüneceği çalışmalardan bir tanesi tarım destekleri. Özellikle küçük üreticiler ve üretici kadınlara yardımcı oluyoruz. Bu bölgede seracılık yaygın. Onlara da alet, ekipman, sera naylonu, yapışkan tuzak, sera ipi, sıvı gübre; her konuda destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Her şey pahalı, ilaç pahalı, gübre pahalı, çiftçi masraflara yetemiyor. Bakanlığın desteği de yetersiz. Belediyelerin bu işe el atması lazım. Biz bu gerçeği 5 yıl önce gördük. Onun için her üretime destek olduk. Biz çalışarak, üreterek kazanacağız. Halk olarak çalışacağız ama devlet de vatandaşına yardımcı olacak. Çiftçiyi kendi haline bırakırsan, çiftçi eve götürecek ekmek bulamaz. Mazot, gübre, tohum ve ürün alımlarında destek yapacaksın ki çiftçi ayakta kalsın. Biz üreticimize, üreten insanımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerimizi devam ettireceğiz. 31 Mart’ta sandığa gireceksiniz, Vahap Başkan'ınıza ve CHP’ye desteğinizi vereceksiniz. Benim Meclis sorunum da var. Beni topal ördeğe çevirmeye çalıştılar. Biz tazı gibi koştuk ama artık ikinci 5 yılda Meclis çoğunluğunu da istiyoruz. Ona göre oyunuzu kullanın. Ona göre daha rahat hizmet edelim. Mersin’i şaha kaldıralım, daha büyük hizmetler verelim.”

Etiketler vahap seçer chp