Vahap Seçer: İktidarımız yakın, en küçük bir endişemiz yok

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "İktidarımız yakındır. Bunu çalışarak sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içinde sağlayacağız. En küçük bir endişemiz yok" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Mersin İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 101. yılını kutladı. Törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerin ardından, milletin umutlarının yeniden yeşerdiği bu dönemde Cumhuriyet Halk Partililerin sorumluluğunun daha da ağır olduğuna işaret etti.

Vahap Seçer, “Bakın herkesin umudu yeşerdi. Yerel seçimler herkese bir moral verdi. Bir enerji verdi. Zaten bizim sahip olduğumuz kudret partimizin köklü geçmişinde. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinde, yaktığı aydınlanma meşalesinde saklıdır. Bunu biliyoruz. Bunu görüyoruz ve inanıyoruz. Hep beraber başaracağız. İktidarımız yakındır. Bunu çalışarak sağlayacağız. Birlik beraberlik içinde sağlayacağız. En küçük bir endişemiz yok. Vatanımızı seviyoruz, milletimizi seviyoruz. Barışı önceliyoruz. İnsan haklarını önceliyoruz. Hukuk devleti diyoruz. Hak, hukuk, adalet diyoruz. Bunu haykırarak söylüyoruz. Söylemeye de devam edeceğiz" dedi.

Etiketler vahap seçer chp