Vali Şahin en yüksek vergi beyan eden şirketlere plaket verdi

Antalya Vali Hulusi Şahin, kentte en yüksek vergi beyan eden Fraport Tav Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile İçtur Yiyecek İçecek Hizmetleri A.Ş. firmalarına plaket verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl 'Geleceğimiz vergilerimizle güvende' sloganıyla kutlanacak olan Vergi Haftası, nedeniyle Antalya Valisi Hulusi Şahin, kentte en yüksek vergi beyan eden 2022 kurumlar vergisi mükelleflerinden olan Fraport Tav Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile İçtur Yiyecek İçecek Hizmetleri A.Ş. firmalarına plaket verdi. 

Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde düzenlenen programa Vali Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Fraport Tav Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, İçtur Via Genel Müdür Yardımcısı Mümin Naci Salkım ve davetliler katıldı.

Programda Vali Hulusi Şahin, 2022 Yılı Kurumlar Vergisi Vergi Mükellefi 1’incisi Fraport Tav Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş. ve 2022 Yılı Kurumlar Vergisi Vergi Mükellefi 6’ncısı  İçtur Yiyecek İçecek Hizmetleri A.Ş. firmalarına ödüllerini taktim etti.