Vespa ile 10 günde 5 bin kilometre

Türkiye'deki Vespa tutkunlarını bir araya getirmek amacıyla Vespam Unofficial Community'yi kuran İsa Ferhat Bilici, motosikletiyle çıktığı İstanbul-Roma turunu bitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Vespam Unofficial Community’nin kurucusu İsa Ferhat Bilici 3 Ağustos’ta çıktığı İstanbul - Roma turunu sonlandırdı. 10 günde 21 durakta mola veren ve 5 bin kilometre yol kat eden Bilici  şu bilgileri verdi:

“3 Ağustos’ta çıktığım İstanbul - Roma yolculuğumu sonlandırdım. Birçok şehrin yanı sıra molalarımda çok keyifli mekanları ziyaret ettim. Bunların en keyifli anlarından biri de Floransa'daki Piaggio Müzesi turumdu.”

Vespam Unofficial Community ile sık sık bu tarz turlar düzenlediklerini ve Avrupa turlarının devam edeceğini belirten Bilici şunları söyledi:

“Vespa’nın severleriyle güzel bir ritim yakaladık. Ben de hem tasarımı hem de kendine has tarzıyla bir Vespa tutkunuyum. Dolayısıyla yalnızca turlar düzenlemiyor, farklı etkinlikler de düzenliyoruz. Örneğin, yurt dışından ya da şehir dışından İstanbul’a gelen misafirlerimizle Vespa gezisi yapıyoruz. Böylece metropole gelen motosiklet tutkunlarının seyahatini keyifli hale getiriyoruz." (HABER MERKEZİ)

Etiketler vespa italya motosiklet