VİDEO

Vizyon: Bugün hangi filmler gösterime girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girdi. 10 Eylül Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

DUVAR - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girdi. 

SUVEYDA

Yönetmen, senarist ve yapımcı Mesut Uçakan'ın yeni filmi "Suveyda" bugünden itibaren izleyicilerle buluşacak. Film, hafız olmak isteyen 11 yaşındaki bir çocuğun hikâyesini odağına alıyor.

ELLİ KELİMELİK MEKTUPLAR

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği “Elli Kelimelik Mektuplar”, 27 Mayıs darbesi sonrası Yassıada'ya gönderilen dönemin Bayındırlık Bakanı Ahmet Tevfik İleri'nin hikâyesini konu alıyor.

İNSANLAR İKİYE AYRILIR

Burcu Biricik ve Pınar Deniz’in başrollerinde yer aldığı film, borç tahsil eden bir şirketin çalışanlarının hikayesini konu ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda Tunç Şahin yer alıyor.

BATURALP

Gökhan Aksu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu yerli komedi filmi, arkadaşı Mahmut ile kahvehane işleten Baturalp'ın mahallede bir silahlı çatışmaya denk gelmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

SİR-AYET: ÖLÜ DOĞAN

Günay Günaydın'ın yönettiği yerli korku filmi, beş yıl önce kaybettiği annesini sürekli rüyalarında görmeye başlayan genç bir kızın başından geçenleri odağa alıyor.

DURGUN SU

Durgun Su, işlemediği bir cinayetten dolayı tutuklanan kızını kurtarmaya çalışan bir babanın hikayesini konu ediyor. Filmin başrolünde Matt Damon yer alıyor.

KARA KUTU

Yann Gozlan'ın yönetmenliğindeki film, yeni bir uçağın içerisinde yer aldığı ölümcül bir kazanın arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan bir kara kutu analistinin hayatını odağına alıyor.

ÇOK SATANLAR

Film, genç bir yayıncıya yardım etmek için isteksizce son bir kitap turuna çıkan huysuz, emekli bir yazarın hikâyesini konu ediyor.

Z

Brandon Christensen'in yönetmenliğini üstlendiği korku filmi "Z", 8 yaşındaki oğullarının hayali arkadaşı tarafından musallat olunan bir ailenin hikâyesini anlatıyor.