VİDEO

Vizyon: Bugün hangi filmler gösterime girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girdi. 15 Ekim Cuma gününden itibaren vizyona giren filmler şöyle...

DUVAR - Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girdi.

VENOM: ZEHİRLİ ÖFKE 2

"Venom" filminin devamı olan ve Andy Serkis yönetmenliğindeki yapımda, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ve Shriek'in Venom ile mücadelesi konu ediliyor.

HEP YEK 4: BELA OKUMA ALTAN

Ulaş İnan Torun, Önder Açıkbaş, Yıldırım Memişoğlu, Serdal Genç ve Şafak Sezer'in başrollerinde yer aldığı "Hep Yek 4: Bela Okuma Altan", önceki filmlerin izinden giden hikâye örgüsünü devam ettiriyor.

SON DÜELLO

Yönetmenliği ve yapımcılığı Ridley Scott tarafından üstlenilen film, 14. yüzyıl Fransa’sının barbarlığına karşı çıkan bir ihanet ve intikam hikâyesini konu alıyor. Filmin başrollerinde Jodie Comer, Ben Affleck, Adam Driver ve Matt Damon yer alıyor.

FANTEZİLER

“Fanteziler”, hayatlarının saklı kalmış taraflarını keşfedip, fantezileriyle yüzleşen altı çiftin hayatına odaklanıyor.

CADILAR BAYRAMI ÖLDÜRÜR

David Gordon Green'in yönetmen koltuğunda oturduğu “Cadılar Bayramı Öldürür”, ezeli düşmanı Michael Myers'ı kızı Karen ve torunu Allyson ile birlikte tuzağa düşürüp ölüme terk eden Laurie'nin, ölümden yine kaçmayı başaran Michael Myers'ı alt etme çabasını anlatıyor.

CEBERRUH

Buğra Kekik yönetmenliğindeki “Ceberruh”, korkunç olayların yaşandığı bir yere kamp yapmaya giden bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediyor.

FATE/GRAND ORDER THE MOVIE

Fate/Grand Order The Movie, gezgin bir şövalye olan Bedivere'nin hikâyesini konu ediyor.