Volkswagen Arena’da mayıs programı belli oldu

Volkswagen Arena, 'Her Şey Bir Arenada' mottosuyla mayıs ayı boyunca da birbirinden farklı etkinlikleri katılımcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Volkswagen Arena mayıs ayı boyunca sahnesinde ağırlayacağı sanatçıları paylaştı.

Saniyede 16 nota çalabilen, dünyanın en hızlı parmaklarına sahip klasik crossover piyanisti olan ve 5 milyondan fazla albüm satışı yapan Hırvat piyanist Maksim, 3 Mayıs Cuma akşamı “The Collection” turnesi kapsamında Volkswagen Arena’da sevenlerinin karşısında olacak. Queen, Coldplay, John Legend gibi sanatçıların en hit parçaları, The Godfather, Pirates of the Caribbean, Game of Thrones gibi dizi ve filmlerin müzikleri ve Liszt'in bazı klasik başyapıtlarının yanı sıra Flight of the Bumblebee, In The Hall of the Mountain King ve diğer albümlerinden de parçalara yer vereceği çok özel bir repertuvarı grup orkestrasıyla birlikte sahneleyecek. Galaktik organizayonu ve Star TV medya sponsorluğunda gerçekleşecek konserin biletlerine Biletix üzerinden ulaşılabilir.

Unreal’ın Türkiye’deki ilk etkinliği, Jeton Records sunumu ile 11 Mayıs Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor. Setin başına geçecek olan son dönemin en “sıra dışı” artistlerinden Klangkuenstler, All Night Long World Tour adıyla çıktığı turne kapsamında sahnede olacak. Unreal’ın trademark sahne ve ışık tasarımının yanı sıra Jeton’un da signature 55.000 watt’lık ses sisteminin de kurulacağı gecenin biletlerine Bugece üzerinden ulaşılabilir.

Türkçe pop müziğin pek çok vazgeçilmez şarkısında imzası bulunan Gülşen, Volkswagen Arena’da İstanbullu sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü sesi ve zengin repertuvarının yanı sıra göz alıcı sahne performansıyla da beğeni toplayan sanatçı, sevilen şarkıları ile sahneye çıkacak. 12 Mayıs Pazar akşamı gerçekleşecek gecenin biletlerine Biletix, Passo, Bubilet ve Biletino üzerinden ulaşılabilir.

Kendine özgü tarzı ve etkileyici sahne performanslarıyla Türkçe rap sahnesinin en dikkat çeken isimlerinden Gazapizm, 4 yıllık bir aranın ardından dinleyicilerle buluşturacağı yeni albümü “Dönmek için Eve”nin lansman konseriyle Volkswagen Arena’da sevenlerini selamlamaya hazırlanıyor. 16 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek konserin biletlerine Biletix, Bubilet ve Passo üzerinden ulaşılabilir.

Modern dans müziğinin öne çıkan isimlerinden Britanya doğumlu Alman DJ ve müzik yapımcısı Dax J ve trance, acid ve techno türlerini harmanladığı müziği ile Amsterdamlı DJ KI/KI 24 Mayıs Cuma akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde setin başına geçerek sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Biletlere Bugece üzerinden ulaşılabilir.

Belçikalı techno müzik sanatçısı Amelie Lens, 25 Mayıs Cumartesi gecesi Volkswagen Arena’da setin başına geçecek. Gecenin biletlerine Gmticket üzerinden ulaşılabilir.

Dünyaca ünlü Harlem Globetrotters, 2024 dünya turu kapsamında basketbol show’larını sergilemek için 26 Mayıs Pazar akşamı Volkswagen Arena’da parkeye çıkacak. Biletlere Biletix ve Biletinial üzerinden ulaşılabilir.

Eleştirmenler tarafından "Rönesans Adamı" olarak tanımlanan dünyanın en büyük seslerinden Plácido Domingo, 28 Mayıs Salı akşamı Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Domingo’ya sahnede dünyaca ünlü solistler Murat Karahan ve soprano Elena Stikhina’nın eşlik edeceği konserde, orkestra şefi Carlo Tenan yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası da sahnede olacak. İş Sanat sunumu ile gerçekleşecek gecenin biletlerine Biletix üzerinden ulaşılabilir.

Geri dönüş partisi "Welcome Back Devil" 31 Mayıs Cuma akşamı Volkswagen Arena’da. Rave deneyiminin yanında "Welcome Back Devil"de, Shlømo, Cera Khin, BIIA, Sumia ve Yeet sahnede olacak. Raven Projekt sunumu ile gerçekleşecek ve gecenin biletlerine Bugece üzerinden ulaşılabilir.