Vural Çelik paylaşımı tepki çekmişti: Gülse Birsel'den ikinci açıklama

Vural Çelik’in vefatı sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajı tepki çeken Gülse Birsel, "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' dizisinde Kubilay karakterini canlandıran Vural Çelik’in vefatı sonrasında, sosyal medya hesabından Çelik ile set ortamındaki anılarını paylaştı. Birsel'e çok sayıda kullanıcı tepki gösterirken, tepkilerin ardından söz konusu paylaşım kısa süre içerisinde kaldırıldı. 

Veda mesajıyla tepki çeken Gülse Birsel'den yeni bir açıklama geldi. Birsen Altuntaş'a konuşan Gülse Birsel, "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor" dedi.

Birsel, "Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu… 16 yıldır neden küs olduğumun sebeplerini açıklamak durumunda hissettim. Ben mümkün olduğu kadar eğlendiğimiz zamanları anlatıp keşke karşılaşacak vakit olsaydı dedim ama onun da sadece ilk kısmı koyulmuş. Veya parça parça alınmış. Sosyal medya inanılmaz bir yer" ifadelerini kullandı.

 

(ALINTI)