'We Children From Bahnhof Zoo', BluTV’de yayında

Gençlik dizisi "We Children From Bahnhof Zoo" tüm bölümleriyle BluTV'de. Dizi, dostluğu, aşkı ve mutluluğu arayan bir grup gencin öyküsünü anlatırken, ufak bir eğlence olarak başlayıp zamanla kontrolden çıkan madde bağımlılığı temasını odağına yerleştiriyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amazon'un Almanya yapımı gençlik dizisi "We Children From Bahnhof Zoo" (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) tüm bölümleriyle BluTV kataloğuna eklendi. Dizi, çocuk yaştaki Christiane F.’nin 1970’li yılların sonunda yayımlandığı ve Türkçeye ‘Eroin’ adıyla çevrilen anılarının serbest uyarlaması; Berlin’de yaşayan Christiane ile altı arkadaşının öyküsünü anlatıyor. 

Yaratıcılığını Oliver Berben, Philipp Kadelbach ve Sophie von Uslar’ın üstlendiği sekiz bölümlük dizinin başrollerindeyse Jana McKinnon, Bruno Alexander, Lea Drinda, Michelangelo Fortuzzi, Jeremias Meyer ve Lena Urzendowsky gibi isimler yer alıyor.

1981 yılında Alman yönetmen Uli Edel tarafından "Christiane F." adıyla beyazperdeye aktarılan öykünün güncel bir uyarlaması olan "We Children From Bahnhof Zoo", Berlin’in barlarında, kulüplerinde, parklarında ve metrolarında dostluğu, aşkı ve mutluluğu arayan bir grup gencin öyküsünü anlatırken, ufak bir eğlence olarak başlayıp zamanla kontrolden çıkan madde bağımlılığı temasını odağına yerleştiriyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)