Weghorst Türkiye'ye dönüyor: Yeni kulübü belli oldu

Trabzonspor, uzun süredir uğraş verdiği forvet transferi için Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı.

Fotoğraf: X/OnsOranje
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Forvet transferi için uzun süredir Paul Onauchu için kulübü Southampton'la yaptığı görüşmelerde sonuca ulaşamayan Trabzonspor, Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı.

Yaz transfer döneminde 9 oyuncuyu renklerine bağlayan Trabzonspor, bir transferi daha noktalamak üzere. Uzun süredir forvet transferi için geçen yıl Southampton'dan kiraladığı Onauchu'yu yeniden renklerine bağlamaya çalışan Bordo-Mavili kulüp bu transferden sonuç alamayınca bonservisi Burnley'de bulunan Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst için görüşme yaptı. Digitale Sports'tan Yagız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; 31 yaşındaki Hollandalı santrfor ile anlaşan Trabzonspor, oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirmek için Burnley ile anlaşmayı tamamlamayı bekliyor.

Daha önce Burnley ve Wolsfburg'ta forma giyen Weghorts, 2022 yazında transfer olduğu Beşiktaş'tan devre arasında ayrılıp Manchester United'a katılmıştı. İngiliz kulübünden 6 ay kaldıktan sonra Burnley'e dönen tecrübeli santrfor geçen yılı da Hoffenheim'da kiralık olarak geçirmiş ve 29 maçta 7 gol ve 4 asiste imza atmıştı. Wegohorts Hollanda Milli Takımı ile yer aldığı EURO 2024'te de 10 maçta 2 gol ve 1 asiste imza atmıştı.

(ALINTI)