Yalın'dan 'Zalim' açıklaması: 'Bozuldum, taksiden indim'

Şarkıcı Yalın,"Bir Büyülü Gece" konseptli Efes Antik Kent konserlerinin üçüncü gününde dinleyicilerle buluştu. Yalın, konserde Zalim şarkısıyla ilgili bir anısını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Yalın, "Bir Büyülü Gece" konseptli Efes Antik Kent konserlerinin üçüncü gününde sahne aldı. İlk şarkısı sonrası, dinleyicileri selamlayan Yalın, "Bizim bu Efes'teki dolu dolu 3. gecemiz, hayatımın 20 yılını sayenizde boş geçirmediğimi anlıyorum. Buraya gelmek hiç kolay değil biliyorum. Kıymet, değer veriyorsunuz iyi ki varsınız. Hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum. Tam 20 senedir beraber şarkılar söylüyoruz hoş geldiniz" dedi.

Ardından "Bir Büyülü Gece" konserlerine özel defterler hazırlattığını söyleyen ve seyircilere uzatan Yalın, dinleyicilerinden dileklerini isteklerini yazmalarını istedi. 

'TAKSİ ŞOFÖRÜ 'ÇOK SEVİYORUM BU KIZIN ŞARKISINI' DEDİ'

Kendisine şöhreti getiren 'Zalim' şarkısıyla ilgili bir anı da anlatan şarkıcı, "O zaman fotoğraf yok, klip yok. Şarkı patladı ve her yerde çalıyor. Bir gün o dönemki plak şirketimden çıktım ve taksiye bindim. Takside radyoda çaldı şarkı, ben tabi çok mutlu oldum. Tam o ara taksi şoförü 'çok seviyorum bu kızın şarkısını' dedi. Ben bozuldum, indim taksiden. Sonra da bu şarkıya bir klip çekelim" dedi.

'UMARIM ÇOK MUTLU OLURSUNUZ'

Sevilen şarkılarını birer birer seslendiren Yalın, 'Meleklerin Sözü Var'ı söylerken birçok evlilik teklifi olması üzerine şu ifadeleri kullandı:

“2-3 gündür aldığım sevabın haddi hesabı yok. Umarım çok mutlu olursunuz. Mutluluğunuzda bizim şarkılarımızın da payı vardır. Benim çok iyi bir seyircim vardır, herkes birbirine yardım eder. Sadece mutlu olalım, 2-3 saat ne kadar güzeldi diyelim. Mutlu olmak için beni seçtiğiniz için teşekkürler."
 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)