Yalova'da suç örgütü operasyonu: 1'i polis 3 kişi tutuklandı

Yalova'da suç örgütü üyesi olmak suçlamasıyla 7 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i polis 3 kişinin tutuklanmasına karar verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yalova'da kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden, 1'i polis memuru 3'ü tutuklandı. 4 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA'nın haberine göre, Yalova Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir otomobilin kundaklanmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri olayı; kasten yaralama, tehdit, hakaret, mala zarar verme suçlarına karışan 7 kişilik bir suç örgütünün gerçekleştirdiğini tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 1'i polis memuru olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerden, suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Emrah İpek'in dağ evinde ve iş yerinde yapılan aramalarda 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Emrah İpek, Yasemin Bal ve polis memuru Ferhat A. tutuklandı, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)