Yangın ve salgının görüşüleceği kabine toplantısı ertelendi

Orman yangınları ve korona virüsü salgınında yeni önlemlerin ele alınacağı bugünkü 'Cumhurbaşkanlığı Kabinesi' toplantısı ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak bakanlar toplantısı ertelendi. Toplantının ertelenme nedeni ve tarihiyle ilgili resmi açıklama yapılmadı.

Kabine toplantısında, normalleşmenin başladığı 1 Temmuz'dan bugüne kadar geçen sürede Covid-19 vaka sayılarının artması ve son günlerde yayılan orman yangınlarının görüşülmesi bekleniyordu. NTV'nin haberine göre, bugün olması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı ileri bir tarihe ertelendi. Anadolu Ajansı da, gece yarısı yayımladığı gündem özetinde kabine toplantısına dair bilgi geçmedi.

 

Kabine toplantısında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vakaların artış nedenlerine yönelik bir sunum yapacaktı. Aşılamadaki son durumu da ele alınacaktı. Alınabilecek önlemlere arasında seyahat ile belli gün ve saatlerde sokak kısıtlamaları, kapalı mekanlara girişte aşı şartı gibi seçenekler yer alıyordu. (HABER MERKEZİ)