Yanlışlıkla kendini vurdu, evinden silah atölyesi çıktı

Yanlışlıkla kendini vurarak hafif yaralanan O.P.'nin evinde silah imalat atölyesi kurduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa’da tabancayla kazara kendini vuran O.P.’nin, evinde yapılan aramada çok sayıda silah bulundu. Evinin bir odasında silah tamiri yaptığı belirlenen O.P. ve ortağı M.O.U. gözaltına alındı.

Olay, dün Osmangazi ilçesi Alacahırka Mahallesi’nde meydana geldi. Evde yanlışlıkla tabancayla kendini vurup hafif yaralanan O.P., kendi aracıyla Çekirge Devlet Hastanesi’ne gitti. O.P. burada tedaviye alınırken hastane görevlileri konuyla ilgili polise bilgi verdi.

Olayın yaşandığı eve giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, içeride inceleme yaptı. İncelemelerde O.P.’nin, evinin bir odasının silah imalatı yapmak için düzenlediği tespit edildi. Odada arama yapan ekipler, namlusu değiştirilmiş 7 tabanca, tabancalara ait 12 çeşitli ölçülerde şarjör, 1 av tüfeği ile silah yapımı için yiv set oluşturmada kullanılan aparatlar, hassas ölçüm cihazı olmak üzere toplam 62 materyal buldu.

Ekipler O.P.’nin ortağı olduğu belirlenen M.O.U.’ya da ulaştı. Polis, tedavisi tamamlanan O.P. ile ortağı M.O.U.’yu gözaltına aldı. (DHA)

Etiketler Bursa silah Osmangazi