Yavuzyılmaz: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gül'ün üç yerden aylık toplam geliri 81.005 TL

CHP'li vekil Deniz Yavuzyılmaz açıkladı: Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül'ün üçüncü maaşını da tespit ettik. Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı; toplam aylık geliri: 81.005 TL...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Birçok üst düzey bürokratların farklı kurumların yönetiminde görevlendirildiğini ve birkaç maaş birden aldığını ortaya çıkaran CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, bir 'çoklu maaş' olayını daha ifşa etti.

"AK Partili Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül'ün, üçüncü yerden aldığı maaşı da tespit ettik" diyen ve Twitter hesabından belgelerini yayınlayan Yavuzyılmaz şöyle yazdı: "Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı ücreti: aylık 10.370 TL+ yıllık 4 maaş ikramiye üç yerden toplam aylık geliri: 81.005 TL Kaynak: Eximbank Genel Kurul Tutanağı..."

CHP'li  Yavuzyılmaz 9 Haziran'da da Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül’ün aynı zamanda Sun Express A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu duyurmuştu. Yavuzyılmaz "Bakan Yrd. maaşı: 27.917 TL Sun Express YK ücreti: 3.750 Avro Aylık toplam gelir: 27.917+39.262=67.179 TL" demişti. (HABER MERKEZİ)