YAZARLAR
Evren Aybars Kimdir?
1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.
TÜM YAZILARI
Pazar, 28 Şubat, 2021
Muhteşem Meksikalı: Nachos
Pazar, 21 Şubat, 2021
Antalya piyazı
Pazar, 14 Şubat, 2021
Fırında zahmetsiz balık
Pazar, 07 Şubat, 2021
Deniz ürünlü makarna
Pazar, 31 Ocak, 2021
Ev yapımı makarna (Vegan tarif)
Pazar, 24 Ocak, 2021
Viyana usulü patates salatası
Pazar, 17 Ocak, 2021
Gerçek Viyana şnitzeli
Pazar, 10 Ocak, 2021
Bal kabağı çorbası
Pazar, 03 Ocak, 2021
2021’e giriş: Tuzda balık
Pazar, 27 Aralık, 2020
Yılbaşı sofrası: Fırında tavuk
Pazar, 20 Aralık, 2020
Yılbaşı sofrası: Beef wellington
Pazar, 13 Aralık, 2020
Yeni keşifler
Pazar, 06 Aralık, 2020
En lezzetli omlet
Pazar, 29 Kasım, 2020
Sayılar
Pazar, 22 Kasım, 2020
Yeme içme sektörünün zor günleri
Pazar, 15 Kasım, 2020
Sebzeli musakka
Pazar, 01 Kasım, 2020
Ataşehir’de yeni İtalyan: Ristorante Serenzo
Pazar, 25 Ekim, 2020
Thai usulü yasemin pilavı
Pazar, 18 Ekim, 2020
İtalyan lezzeti 'panda kotta'
Pazar, 11 Ekim, 2020
Balık suyu nasıl olmalı?
Pazar, 04 Ekim, 2020
Lohikeitto da neymiş?
Pazar, 27 Eylül, 2020
Acı biber reçeli
Pazar, 20 Eylül, 2020
Acuka
Pazar, 13 Eylül, 2020
İstanbul lahmacun endeksi
Pazar, 30 Ağustos, 2020
Girit köftesi
Pazar, 23 Ağustos, 2020
Bir İnegöl köfte tarifi
Pazar, 16 Ağustos, 2020
Evde ızgara balık
Pazar, 09 Ağustos, 2020
Alman klasiği currywurst
Pazar, 02 Ağustos, 2020
Latin Amerika’nın mükemmel sosu: Chimichurri
Pazar, 19 Temmuz, 2020
İtalya’ya veda: Bruschetta