YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 12 Temmuz, 2020 Kahvaltı kaçamağı: Pişi
Pazar, 28 Haziran, 2020 Karides güveç
Pazar, 21 Haziran, 2020 Deniz kokusu: Midyeli risotto
Pazar, 14 Haziran, 2020 En kolay ekmek: Ciabatta
Pazar, 07 Haziran, 2020 Fırında tavuk kanat
Pazar, 31 Mayıs, 2020 Kahve kahve
Pazar, 24 Mayıs, 2020 Kahvaltıya tavada börek
Pazar, 10 Mayıs, 2020 Kıbrıs lezzetleri
Pazar, 03 Mayıs, 2020 İdeal makarna yapmanın ipuçları
Pazar, 12 Nisan, 2020 Sokağa çıkma ekmek yap
Pazar, 29 Mart, 2020 Kriz yönetimi
Pazar, 22 Mart, 2020 Karantina günleri
Pazar, 15 Mart, 2020 Covid-19 günlerinde yemek
Pazar, 08 Mart, 2020 Basketbolu yeniden sevdiren 1.82
Pazar, 01 Mart, 2020 Sıkıntıdan çek çıkar beni
Pazar, 23 Şubat, 2020 Evde bowl yapmak
Pazar, 09 Şubat, 2020 Steak au poivre
Pazar, 02 Şubat, 2020 Macar gulaş
Pazar, 26 Ocak, 2020 Süper gıda kinoa
Pazar, 19 Ocak, 2020 Bir Japon efsanesi: Tempura
Pazar, 05 Ocak, 2020 Ketojenik pizza
Pazar, 22 Aralık, 2019 Yılbaşı tarifleri: Humus, muhammara
Pazar, 15 Aralık, 2019 Yılbaşı tarifleri: Kestaneli risotto
Pazar, 08 Aralık, 2019 Şarküteri eşlikçisi: Gnocco fritto
Pazar, 01 Aralık, 2019 Baharat eksiği kalmasın