YAZARLAR
Evren Aybars Kimdir?
1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.
TÜM YAZILARI
Pazar, 12 Temmuz, 2020
Kahvaltı kaçamağı: Pişi
Pazar, 28 Haziran, 2020
Karides güveç
Pazar, 21 Haziran, 2020
Deniz kokusu: Midyeli risotto
Pazar, 14 Haziran, 2020
En kolay ekmek: Ciabatta
Pazar, 07 Haziran, 2020
Fırında tavuk kanat
Pazar, 31 Mayıs, 2020
Kahve kahve
Pazar, 24 Mayıs, 2020
Kahvaltıya tavada börek
Pazar, 17 Mayıs, 2020
Evde en lezzetli pizza nasıl yapılır?
Pazar, 10 Mayıs, 2020
Kıbrıs lezzetleri
Pazar, 03 Mayıs, 2020
İdeal makarna yapmanın ipuçları
Pazar, 26 Nisan, 2020
Bir güzel lezzet; Yunan kebabı souvlaki
Pazar, 19 Nisan, 2020
Korona günlerinde evde en kolay balık
Pazar, 12 Nisan, 2020
Sokağa çıkma ekmek yap
Pazar, 05 Nisan, 2020
Korona virüsü dönemi alışverişi
Pazar, 29 Mart, 2020
Kriz yönetimi
Pazar, 22 Mart, 2020
Karantina günleri
Pazar, 15 Mart, 2020
Covid-19 günlerinde yemek
Pazar, 08 Mart, 2020
Basketbolu yeniden sevdiren 1.82
Pazar, 01 Mart, 2020
Sıkıntıdan çek çıkar beni
Pazar, 23 Şubat, 2020
Evde bowl yapmak
Pazar, 09 Şubat, 2020
Steak au poivre
Pazar, 02 Şubat, 2020
Macar gulaş
Pazar, 26 Ocak, 2020
Süper gıda kinoa
Pazar, 19 Ocak, 2020
Bir Japon efsanesi: Tempura
Pazar, 05 Ocak, 2020
Ketojenik pizza
Pazar, 29 Aralık, 2019
Yılbaşı tarifleri: Ana yemek önerileri
Pazar, 22 Aralık, 2019
Yılbaşı tarifleri: Humus, muhammara
Pazar, 15 Aralık, 2019
Yılbaşı tarifleri: Kestaneli risotto
Pazar, 08 Aralık, 2019
Şarküteri eşlikçisi: Gnocco fritto
Pazar, 01 Aralık, 2019
Baharat eksiği kalmasın