YAZARLAR
Evren Aybars Kimdir?
1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.
TÜM YAZILARI
Pazar, 24 Kasım, 2019
Vedat Milor: Benim de trollemeye hakkım var
Pazar, 17 Kasım, 2019
Yanık cheesecake
Pazar, 10 Kasım, 2019
Şahane tavuk burger nasıl yapılır?
Pazar, 03 Kasım, 2019
Ankara’nın en iyi pizzası
Perşembe, 31 Ekim, 2019
Evliyâ Çelebi'den Osmanlı mutfağı
Pazar, 27 Ekim, 2019
Süper lüks patates püresi
Pazar, 20 Ekim, 2019
Yediklerimiz güvenli mi?
Pazar, 06 Ekim, 2019
Lezzetli eşlikçiler: Fırında kremalı patates
Pazar, 29 Eylül, 2019
Lezzet katlayan acı yağ tarifi
Pazar, 22 Eylül, 2019
Vegan tarifler: Humus
Pazar, 15 Eylül, 2019
Vegan tarifler: Sebze köftesi
Pazar, 08 Eylül, 2019
Vegan yemekler: Falafel...
Pazar, 01 Eylül, 2019
İddialı bir bolonez soslu lazanya
Pazar, 25 Ağustos, 2019
Bıktım artık
Pazar, 18 Ağustos, 2019
Londra size gelsin: Fish&Chips
Pazar, 11 Ağustos, 2019
Ezilmiş burger
Pazar, 04 Ağustos, 2019
Enfes bir yaprak ciğer
Pazar, 28 Temmuz, 2019
Tavada lavaş pizza
Pazar, 21 Temmuz, 2019
Satılık damaklar için yolun sonu gelir mi?
Pazar, 14 Temmuz, 2019
Mahalle Meyhanesi örneği: Meymenet
Pazar, 07 Temmuz, 2019
Urla’da keyifli bir mekan: Hiç
Pazar, 30 Haziran, 2019
Kutlama kokteylleri
Pazar, 16 Haziran, 2019
Uzakdoğu tadı: Tavuklu noodle
Pazar, 09 Haziran, 2019
Yazlık lezzet: Meyve dondurması
Pazar, 02 Haziran, 2019
Hamburger çok güzel olmuş
Pazar, 26 Mayıs, 2019
Bıktığım konular
Pazar, 12 Mayıs, 2019
İmambayıldı çok güzel olacak
Pazar, 05 Mayıs, 2019
Çok başka lezzet: Dana pöç
Pazar, 28 Nisan, 2019
Bahar şenliği: Zeynep’in avokado-enginar salatası
Pazar, 14 Nisan, 2019
CEO yemek modası: Erik tavası