YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 17 Kasım, 2019 Yanık cheesecake
Pazar, 03 Kasım, 2019 Ankara’nın en iyi pizzası
Perşembe, 31 Ekim, 2019 Evliyâ Çelebi'den Osmanlı mutfağı
Pazar, 27 Ekim, 2019 Süper lüks patates püresi
Pazar, 20 Ekim, 2019 Yediklerimiz güvenli mi?
Pazar, 29 Eylül, 2019 Lezzet katlayan acı yağ tarifi
Pazar, 22 Eylül, 2019 Vegan tarifler: Humus
Pazar, 15 Eylül, 2019 Vegan tarifler: Sebze köftesi
Pazar, 08 Eylül, 2019 Vegan yemekler: Falafel...
Pazar, 01 Eylül, 2019 İddialı bir bolonez soslu lazanya
Pazar, 25 Ağustos, 2019 Bıktım artık
Pazar, 18 Ağustos, 2019 Londra size gelsin: Fish&Chips
Pazar, 11 Ağustos, 2019 Ezilmiş burger
Pazar, 04 Ağustos, 2019 Enfes bir yaprak ciğer
Pazar, 28 Temmuz, 2019 Tavada lavaş pizza
Pazar, 14 Temmuz, 2019 Mahalle Meyhanesi örneği: Meymenet
Pazar, 07 Temmuz, 2019 Urla’da keyifli bir mekan: Hiç
Pazar, 30 Haziran, 2019 Kutlama kokteylleri
Pazar, 16 Haziran, 2019 Uzakdoğu tadı: Tavuklu noodle
Pazar, 09 Haziran, 2019 Yazlık lezzet: Meyve dondurması
Pazar, 02 Haziran, 2019 Hamburger çok güzel olmuş
Pazar, 26 Mayıs, 2019 Bıktığım konular
Pazar, 12 Mayıs, 2019 İmambayıldı çok güzel olacak
Pazar, 05 Mayıs, 2019 Çok başka lezzet: Dana pöç
Pazar, 14 Nisan, 2019 CEO yemek modası: Erik tavası