YAZARLAR

Evren Aybars Kimdir?

1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.

TÜM YAZILARI
Pazar, 07 Nisan, 2019 Kutlamalar için: Aperol spritz
Pazar, 31 Mart, 2019 Gastronominin dibi
Pazar, 17 Mart, 2019 En basit omlet
Pazar, 24 Şubat, 2019 Avokadonun iki leziz hali
Pazar, 17 Şubat, 2019 Börek seviyorsanız kaçırmayın
Pazar, 10 Şubat, 2019 Yalandan gastronomi
Pazar, 20 Ocak, 2019 Bir pilav tarifi izledim ki...
Pazar, 06 Ocak, 2019 2019 neler getirir?
Pazar, 30 Aralık, 2018 Yılbaşı yemeği yancıları
Pazar, 23 Aralık, 2018 Yılbaşı tarifi: Fırında antrikot
Pazar, 16 Aralık, 2018 Kendini önemli sanma hastalığı
Pazar, 02 Aralık, 2018 Bangkok Notları
Pazar, 11 Kasım, 2018 Ankara’da konser keyfi: Gaga Play
Pazar, 04 Kasım, 2018 Kim çibörek sevmez ki?
Pazar, 28 Ekim, 2018 Vedat Milor’un Lezzet Rehberi
Pazar, 16 Eylül, 2018 'Babam usulü' barbunya pilaki
Pazar, 09 Eylül, 2018 Tam zamanı: Palamut tava
Perşembe, 06 Eylül, 2018 Neymiş bu ejder meyvesi?
Pazar, 02 Eylül, 2018 Ayvalık izlenimleri