YAZARLAR
Evren Aybars Kimdir?
1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.
TÜM YAZILARI
Pazar, 07 Nisan, 2019
Kutlamalar için: Aperol spritz
Pazar, 31 Mart, 2019
Gastronominin dibi
Pazar, 24 Mart, 2019
Ayvalık’ta her şeyi unutun: Tamam Meyhane
Pazar, 17 Mart, 2019
En basit omlet
Pazar, 10 Mart, 2019
Hayatımda yediğim en iyi makarna: Fauna
Pazar, 24 Şubat, 2019
Avokadonun iki leziz hali
Pazar, 17 Şubat, 2019
Börek seviyorsanız kaçırmayın
Pazar, 10 Şubat, 2019
Yalandan gastronomi
Pazar, 03 Şubat, 2019
Özel sofralar için: Şarap soslu kuzu kol
Pazar, 20 Ocak, 2019
Bir pilav tarifi izledim ki...
Pazar, 06 Ocak, 2019
2019 neler getirir?
Pazar, 30 Aralık, 2018
Yılbaşı yemeği yancıları
Pazar, 23 Aralık, 2018
Yılbaşı tarifi: Fırında antrikot
Pazar, 16 Aralık, 2018
Kendini önemli sanma hastalığı
Pazar, 02 Aralık, 2018
Bangkok Notları
Pazar, 25 Kasım, 2018
Stokları eritiyoruz: Fransız soğan çorbası
Pazar, 11 Kasım, 2018
Ankara’da konser keyfi: Gaga Play
Pazar, 04 Kasım, 2018
Kim çibörek sevmez ki?
Pazar, 28 Ekim, 2018
Vedat Milor’un Lezzet Rehberi
Pazar, 21 Ekim, 2018
Ankara’da yeni tat Yukarı Salaş
Pazar, 07 Ekim, 2018
Gastronominin sosyal medya ile sınavı
Pazar, 30 Eylül, 2018
Çocuklara da balık yedirin: Fish fingers
Pazar, 16 Eylül, 2018
'Babam usulü' barbunya pilaki
Pazar, 09 Eylül, 2018
Tam zamanı: Palamut tava
Perşembe, 06 Eylül, 2018
Neymiş bu ejder meyvesi?
Pazar, 02 Eylül, 2018
Ayvalık izlenimleri
Pazar, 19 Ağustos, 2018
En lezzetli patates kızartması nasıl yapılır?
Pazar, 12 Ağustos, 2018
Bu sıralar lazım olacak gibi: Soğan ekmek
Pazar, 29 Temmuz, 2018
Karaköy’de ciddi isim: Mahkeme Lokantası
Pazar, 22 Temmuz, 2018
Pachanga kadar renkli: Paçanga böreği