YAZARLAR
Evren Aybars Kimdir?
1978'de Ankara'da doğdu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve ODTÜ Makina Mühendisliği'nde okuduktan sonra iş hayatına atıldı. Çalışırken aynı zamanda çocukluk yıllarından beri merakı olan yemek yapma konusunda da kendini geliştirmeye başladı. Bir blog sayfası ile başlayan yemek tarifleri macerası, 2014'te Özge'yle evlendikten sonra evinde çekimlerini yaptığı 10 Numara Mutfak adlı Youtube kanalı ve Radikal gazetesinde gastronomi yazıları ile devam etti. 2015 yılında Uğur Deniz'in babası oldu. 2016 yılından bu yana da Gazete Duvar da gastronomi yazılarına ve bir yandan da makina mühendisi olarak kariyerine devam etmektedir.
TÜM YAZILARI
Pazar, 15 Temmuz, 2018
Hamburger süsleme fikirleri
Pazar, 01 Temmuz, 2018
Bari hamburger yapalım
Pazar, 17 Haziran, 2018
Tatar böreğini kendiniz tamamlayın
Pazar, 10 Haziran, 2018
Hoşçakal mutfağın rockstar'ı
Pazar, 03 Haziran, 2018
Mutfakta en önemli aksesuar: Bıçak
Pazar, 27 Mayıs, 2018
Bursa kebabının hikayesi
Pazar, 20 Mayıs, 2018
Sofra yancısı: Fırında kremalı patates
Pazar, 13 Mayıs, 2018
Krepli Anneler Günü kahvaltısı
Pazar, 29 Nisan, 2018
Müdavimleri var: Afitap Meyhane
Pazar, 22 Nisan, 2018
Kuşkonmaz zamanı
Pazar, 15 Nisan, 2018
Taze bakla favası
Pazar, 08 Nisan, 2018
İstanbul’a gitmek için sebep: Aida
Pazar, 01 Nisan, 2018
Enginar zamanı
Pazar, 25 Mart, 2018
Bir büyük sır: Gerçek Café de Paris sosu
Pazar, 11 Mart, 2018
Ankara’ya yeni tatlar geldi: Kaygısız Meyhane
Pazar, 04 Mart, 2018
Oscar Ödülleri'nde kebapla var olmak
Pazar, 25 Şubat, 2018
Haftasonu kaçamağı: Kızarmış tavuk
Pazar, 18 Şubat, 2018
Balıkçıköy Fahri
Pazar, 04 Şubat, 2018
Fıstık ve peynir festivali: Girit mezesi
Pazar, 28 Ocak, 2018
Olmayan restoranın hikayesi
Pazar, 21 Ocak, 2018
Tavada pizza tost
Pazar, 14 Ocak, 2018
Karaköy’ün son trendi: Mürver
Pazar, 07 Ocak, 2018
Aydın Boysan hoşçakal
Pazar, 31 Aralık, 2017
Hoşçakal 2017
Pazar, 24 Aralık, 2017
Yılbaşı tarifleri: Beef Wellington
Pazar, 17 Aralık, 2017
Yılbaşı tarifleri: Fırında hindi
Pazar, 10 Aralık, 2017
Yeni yıl tarifleri: Truffle çikolata
Pazar, 03 Aralık, 2017
İtalyan ahırında yemek keyfi
Pazar, 26 Kasım, 2017
Ben gurme değilim
Pazar, 12 Kasım, 2017
Atatürk’ün en sevdiği meze: Fava