YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Koçlara müjde kuru kayısı mucizesi!

Koçlar hafifliyor, başaklar bazı şeyleri gözünde büyütüyor, boğalar dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor...

Koç:

Uzun zamandır içinizde tuttuklarınızdan kurtulmayı en sonunda başaracak ve büyük bir rahatlama yaşayacaksınız. Sadece dört kuru kayısı ile bunu başarmış olmanız ise ayrı bir mutluluk kaynağı. Haydi geçmiş olsun.

Boğa:

Hep ön planda olmak, dikkatleri üzerinize çekmek ve hakkında en çok konuşulan kişi olmak istiyorsunuz. Bu hafta bunu başaracaksınız. Gideceğiniz bir partide aylardır duş almadığınız için üzerinize sinen rayiha ile ortamdaki herkesten rol çalacaksınız.

İkizler:

Hayatınızın aşkıyla karşılaşacak ve o an ondan gözlerinizi ayıramayacaksınız. Sonra eşinize çeyrek altın takmasının ardından vedalaşıp, tebrikleri almaya devam edeceksiniz. Mutluluklar.

Yengeç:

Pul pul dökülür o. Dokunmayın siz.

Aslan:

Güzel, zeki, kariyer sahibi ve ulaşılmaz olduğunuz için hoşlandığınız kişi size yaklaşmaya cesaret edemiyor diye düşünerek bu hafta da kendinizi iyi hissetmeyi başarabilirsiniz. Neden olmasın? Çünkü zaten evli olduğunu öğrenmenize nereden baksanız iki hafta falan var. Ay söyleyiverdim. Pardon ya.

Başak:

Bazı şeyleri gözünüzde büyütüyor ve boşu boşuna üzerine düşünüp vakit kaybediyorsunuz. Ancak evladınız o şeylerden biri değil. Bu çocuk hakikaten büyüdü! Şunu bir okula falan yazdırın canım artık.

Terazi:

Güne müthiş bir neşe ve enerjiyle başlayacaksınız. Sonra aklınıza tipiniz, maddi durumunuz ve tahliyenize daha en az bir sene olduğunun gelmesiyle normal rutininize döneceksiniz. Böyle gider bu hafta da. Allah kurtarsın.

Akrep:

Başka birinin burcunu okuyorsunuz. Niye böyle bir şey yapıyorsunuz ya. Lütfen kendi burcunuza gidin. O o kişinin özeli.

Yay:

Bu ayın ortası itibariyle burcunuza yerleşecek olan Satürn, sadece aidata katılabilirmiş, üç beş tişört, bir penye öyle sırt çantasıyla geliyormuş zaten, bir köşede yatarım ben, sorun etmesin diyor. Ayrıntıları biliyormuşsunuz siz.

Oğlak:

Fiziksel olarak son derece çekici, maddi anlamda tatmin edici ve herkesi gülmekten kırıp geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Oy! Bir de arada bir çoraplarınızı değiştirebilseniz… Malum ev partilerinde ayakkabılar çıktığından…

Kova:

Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek, işinize sıkı sıkı sarılmak ve sizi seven arkadaşlarınıza vakit ayırmak için harika bir hafta. Sizde bunlardan en azından bir tanesi olsa iyiydi. Tüh. Neyse.

Balık:

Hayalinizdeki gelinliği, en zarif kesimli nikah yüzüğünü ve düğün için en mükemmel lokasyonu sonunda buldunuz. Şimdi sıra sadece bir damat bulmaya geldi. Allah kolaylık versin.

Not: Çok da Fifi – Hatunlar Stand Up bu hafta 12 Nisan akşamı 21:00’de BKM Mutfak’ta. Bekleriz, gelin gülüşelim.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.