Yekta Kopan, Mücella Yapıcı'dan ikinci kez özür diledi

Mücella Yapıcı’nın "Erşan Kuneri" galasının Emek Sineması'nın yerine yapılan Grand Pera’da gerçekleştirilmesine tepki göstermesinin ardından, galanın moderatörlüğünü yapan Yekta Kopan özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix'te yayınlanan yeni dizisi "Erşan Kuneri"nin galası, yıkılan Emek Sineması’nın yerine yapılan Grand Pera’da gerçekleştirildi. Sosyal medyada birçok isim, dizi ekibine tepki gösterdi. 

MÜCELLA YAPICI: DAHA KIRKIMIZ ÇIKMADI

Gezi davası tutuklusu Mücella Yapıcı da, Twitter hesabından Cem Yılmaz ve gecenin sunuculuğunu yapan Yekta Kopan'ı etiketleyerek "Aşkolsun... Daha '40'ımız çıkmadı... Canım acıdı..." diye tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine dün sosyal medya hesabından, "Haklısınız. Hepinizden özür dilerim" yazan Yekta Kopan, bugün de Mücella Yapıcı'nın paylaşımına yanıt verdi. 

Galanın moderatörlüğünü yapan Kopan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Çok değerli Mücella Yapıcı. Bazı özürlerin sadece sözde kalacağını ve hataları telafi etmeyeceğini biliyorum. Ama sizden ve bu haklı mücadelenin yanında olan herkesten özür dilerim. Ve dilerim mücadeleye katkı sağlayarak hatalarımı telafi edebileceğim bir ömrüm olur. Saygılarımla!"