Yeni 'Casper' dizisi geliyor

Casper, Peacock'ta yayınlanması planlanan yeni bir diziyle yeniden izleyicilerle buluşacak. Dizi, oyuncular eşliğinde çekilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Sevimli Hayalet Casper", yeniden izleyicilerle buluşacak. NBC Universal'a bağlı dijital platform Peacock'ta yayınlanması planlanan yeni dizi projesinin yapımını UCP ve DreamWorks Animation üstleniyor. 

Ranini Tv'nin aktardığına göre, Kai Yu Wu'nun senaryosunu kaleme alacağı dizi, oyuncular eşliğinde çekilecek. Dizide Casper, Eternal Falls'a taşınan yeni bir aile sayesinde kendisini 100 yıldan fazladır gömülü olan sırların ortaya çıkacağı bir gizemin içinde bulacak.

1940'lı yıllarda Harvey Comics tarafından ilk kez tanıtılan Casper, birçok yapımının merkezinde yer aldı. 1995'te yayınlanan ve gişede 287 milyon dolar elde eden ilk Casper filminin başrollerinde Christina Ricci, Bill Pullman, Cathy Moriarty ve Eric Idle gibi isimler yer aldı. İlk filmi, "Casper: A Spirted Beginning" ve "Casper Meets Wendy"nin yanı sıra animasyon filmler "Casper’s Haunted Christmas" (2000) ve "Casper’s Scare School" (2006) takip etti.