Yeni Gossip Girl, Temmuz'da yayınlanacak

HBO Max tarafından uyarlanan yeni Gossip Girl'ün tarihi açıklandı: Dizi, Temmuz 2021'de yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluşması beklenen ancak korona virüsü salgını nedeniyle ertelenen, bir dönemin en popüler gençlik dizilerinden biri olan Gossip Girl’ün yeniden çevrimi Temmuz ayında yayınlanacak.

Play Tuşu'nun haberine göre, geçtiğimiz hafta sonu, dizinin resmi Twitter hesabında, “Yeni takıntınızı takdim etmekten memnuniyet duyuyorum” açıklamasıyla beraber, yeni karakterlerin görsellerinden oluşan bir tanıtım videosu yayınlandı. Paylaşımla beraber, dizinin Temmuz ayı içinde ilk bölümüyle ekranlara geleceği duyuruldu. 

Joch Scwartz, Stephanie Savage ve Joshua Safran gibi orijinal dizinin arkasındaki yaratıcı ekibinin yer aldığı, HBO Max tarafından uyarlanan yeni Gossip Girl, orijinalinden sekiz yıl sonrasında geçecek ve New York'taki seçkin bir okulun öğrencilerine odaklanacak. Yeniden çevrim aynı zamanda sosyal medyanın ve New York’un aradan geçen yıllarda ne kadar değiştiğine de değinecek.

Orijinal kadrodan yalnızca Gossip Girl'ü seslendiren Kristen Bell'in bulunduğu yeni versiyonda, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay gibi isimler yer alacak.