Yeni Örümcek Adam filmi bütün Örümcek Adamları bir araya getirecek

Örümcek Adam 3 filminin kadrosuna eski Örümcek Adam Tobey Maguire, Andrew Garfield ve filmdeki partnerleri Kirsten Dunst ile Emma Stone katıldı. Film, 17 Aralık 2021'de sinemalarda olacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tom Holland'ın başrolünde olduğu Örümcek Adam 3'ten yeni gelişmeler resmi olarak açıklandı. Jon Watts'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağı filmin oyuncu kadrosuna eski Örümcek Adam Tobey Maguire, Andrew Garfield ve filmdeki partnerleri Kirsten Dunst ile Emma Stone katıldı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre İnanılmaz Örümcek Adam 2'de yer alan Electro karakterine hayat veren Jamie Foxx'un ve 2000'lerin başında çekilen orijinal Örümcek Adam üçlemesinin Octopus'u Alfred Molina'nın Örümcek Adam 3'te yer alacağı kesinleşti. Şimdi ise Üç farklı Örümcek Adam serisinin üç farklı oyuncusunun ve partnerlerinin bir arada filmde yer alacağı duyuruldu. Söylenenlere göre Andrew Garfield kesin olarak anlaşma imzaladı ancak Tobey Maguire henüz görüşme aşamasında.

Ayrıca Benedict Cumberbatch de Örümcek Adam 3'te Tom Holland'ın yanında yer alacak. İkili, filmin kötü adamı Electro'nun peşine düşecek. Zendaya ve Jacob Batalon da Örümcek Adam serisinde yer almaya devam edecek.

Holland'lı Örümcek Adam filmleri üçüncü filmin ardından Marvel ile olan yolculuğuna son verecek. Sony, kendi Marvel evrenini yaratma aşamasında olduğu için karakter de yoluna Sony ile devam edecek. 

Örümcek Adam 3, 17 Aralık 2021'de sinemalarda olacak.