Yeni Şafak-Ümit Özdağ kavgası: 'Beyin yerine tezek var'

Yeni Şafak'ın kendisi için attığı 'Vatana ihanetten hesap vereceksin' başlığına tepki gösteren Ümit Özdağ, "Allah bazılarına beyin yerine tezek vicdan yerine pislik verince böyle oluyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yeni Şafak gazetesinin Kayseri olaylarına ilişkin kendisine yönelik iddialarına yanıt verdi. Özdağ, yaptığı paylaşımda, "Kayseri'de ve diğer kentlerde yıllardan bu yana gerçekleşeceği konusunda uyardığımız bu olayların nedenini anlamazsanız bu ülkenin başını büyük belalara sokarsınız" dedi.

YENİ ŞAFAK: VATANA İHANETTEN HESAP VERECEKSİN

Ümit Özdağ’ın açıklaması sonrası Yeni Şafak gazetesi bugün de polemiği sürdürdü. Gazetenin manşetinden Özdağ’a seslenen gazete, yayınladığı habere "Vatana ihanetten hesap vereceksin" başlığını attı.

Söz konusu haberde, “Etki ajanı Ümit Özdağ, Suriye’de efendilerinin denklem dışı kalacağı çözüm umudu yeşerince yeniden sahneye çıktı. Suriye’de bir terör devletinin kurulmasını önleyecek Ankara-Şam diyaloğunu sabote etmeye girişen Özdağ, ilk hamlesini Kayseri’de yaptı. Özdağ, derin tezgâhı deşifre olunca da Atatürk’ün arkasına sığındı” ifadeleri kullanıldı.

'AKLİ DENGESİNİ YİTİRMİŞ'

Özdağ, Yeni Şafak’ın bugünkü haberine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Özdağ şu ifadeleri kullandı:

“İngiliz Muhipler Derneği yayın organı Yeni Şafak olmayan akli dengesini de yitirmiş görünüyor. Ümit Özdağ, Türkiye-Suriye anlaşmasını sabote ediyormuş. Amacı Kürdistan’ın kurulmasını sağlamakmış. Allah bazılarına beyin yerine TEZEK vicdan yerine PİSLİK verince böyle oluyor.

Ümit Özdağ ve Zafer Partisi yıllardır Türkiye-Suriye görüşmelerini savunuyor. Bölgede kurulmak istenen PKKistan’ın önünü kesmenin tek yolu bu diye yıllardır anlatıyoruz. O kadar çok anlattık ki bakın siz Yemi Şafakçılar beyin yerine kullandığınız TEZEK ile bile anladınız. Biz vatan hainlerinin kim olduğunu PKK ve FETÖ ile işbirliği sürecinde gördük şafakçı tosunlar.”

(HABER MERKEZİ)