Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başladı

Yenimahalle Belediyesi'nin 2 Eylül'e kadar sürecek yaz okullarına 9 branşta 600 öğrenci kayıt yaptırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün çocuklar için düzenlediği yaz okulları eğitimlerine başladı. 9 ayrı branşta alanında uzman eğitmenler tarafından spor eğitimlerinin verildiği yaz okulları, iki dönemden oluşan eğitim takvimiyle 2 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Futbol branşı için Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda,  tenis branşı için Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda ve diğer tüm spor branşları için Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Yenimahalle Belediyesi yaz okullarına şimdiye kadar 600 öğrenci kayıt yaptırdı.

Yaz Okulu’nda 7-14 yaş aralığı için Kick Boks, Basketbol, Boks, Voleybol, Hentbol, MuayThai, Futbol eğitimlerinin yanında 4-10 yaş aralığı için Jimnastik ve 4-14 yaş aralığı için Tenis eğitimleri de uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Çocuklarımız aydınlık geleceğimizi temsil ediyor

Yaz okullarına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımız yaz dönemi boyunca eğitimden uzak kalmasın istiyoruz. Bu nedenle Yenimahalle’nin dört bir yanına konumlandırdığımız spor tesislerinin kapılarını çocuklarımız ardına kadar açtık. Çocuklarımız ülkemizin aydınlık geleceğini temsil ediyor. Onların bilgili, donanımlı ve sağlıklı gelişimi için her yıl yaz okulları açıyoruz. Spor kulübü eğitmenlerimizin yoğun emek harcayarak oluşturduğu yaz okulu eğitim programına katılmak için kayıt yaptıran ve yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.