Yolda karşılaşan iki husumetli arasında silahlı kavga

Diyarbakır'da husumetli oldukları öğrenilen O.D. ve Ü.A. trafikte karşılaşınca kavga çıktı. O.D., Ü.A.'yı silahla vurarak yaraladı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'da minibüs şoförü O.D., gündüz saatlerinde trafikte karşılaşıp kavga ettiği, akrabası da olan husumetlisi Ü.A.'yı (42) tabancayla bacağından vurdu.

DHA'nın haberine göre Ü.A.’nın hastanedeki tedavisi sürerken, bu kez O.D. ve Ü.A.’nın Kayapınar ilçesi Fırat Bulvarı 493’üncü sokaktaki bir sitede oturan yakınları arasında akşam saatlerinde tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silah, tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgada Ü.A.’nın kardeşleri Meral A. ve Mehmet A., ateşlenen tabancadan çıkan kurşunların bacaklarına isabet etmesiyle yaralandı. O.A. ise başına aldığı darbelerle yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bazı şüpheliler de ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

(HABER MERKEZİ)