Yoldan çıkan otomobil alt geçitte asılı kaldı

Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak demir korkuluğu parçalayan otomobil 5 metrelik alt geçitte asılı kaldı. Polis, aracı bırakıp kaçan sürücüyü arıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Arabayatağı Mahallesi, Ankara Yolu Caddesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil demir korkuluğu parçalayıp 5 metrelik alt geçitte asılı kaldı.

DHA'nın aktardığına göre kazanın ardından otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü kaza yerinden koşarak uzaklaşırken çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olası bir başka kaza ihtimaline karşı alt geçitte ve yan yolda güvenlik önlemi aldı.

Kaza yerinde incelemede bulunan polis ekipleri kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Otomobilin bulunduğu yerden kurtarılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor. (HABER MERKEZİ)

Etiketler bursa trafik kazası