'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonundan yeni tanıtım

'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonundan yeni tanıtım yayınlandı. Yeni sezon, Sauron'un Orta Dünya'nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini izleyiciyle buluşturacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Yüzüklerin Efendisi"nin dizisi 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ikinci sezonundan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Video, San Diego'da devam eden Comic-Con kapsamında yayınlandı.

Yeni sezon, J.R.R. Tolkien'in efsanevi kötü karakteri Sauron'un Orta Dünya'nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini izleyiciyle buluşturacak.

'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ikinci sezonu 29 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak.

Güç Yüzükleri'nin (The Rings of Power) ikinci sezonunda Sauron geri dönüyor. Galadriel tarafından dışlanan, ordusu ya da müttefiki olmayan Karanlık Lord’un, gücünü yeniden inşa etmesine ve Orta Dünya sakinlerini kötü niyetli amaçlarına alet etmesine olanak sağlayacak olan Güç Yüzükleri'nin yaratılışını gözlemlemek için artık kendi kurnazlığına güvenmesi gerekiyor. Birinci sezonun destansı hikayesi ve tutkusunu temel alan yeni sezon, en sevilen ve savunmasız karakterleri bile yükselişe geçen bir karanlık dalgasına sürüklüyor ve her birini giderek felaketin eşiğine gelen bir dünyada kendi yerlerini bulmaya zorluyor. Elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfoot’lar…Dostluklar sınanmaya ve krallıklar zedelenmeye başladıkça, iyiliğin güçleri kendileri için en önemli olan şeye, yani birbirlerine tutunmak için her zamankinden daha cesurca mücadele etmeye hazırlar.

 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)