'Yüzüklerin Efendisi' oyuncuları yeni filmde rol alabilir

Gollum karakteriyle tanınan Andy Serkis, yeni "Yüzüklerin Efendisi" filminin adının henüz kesinleşmediğini söyledi. Oyuncu ayrıca, "Geri dönebileceğini bildiğimiz karakterler olabilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmi "The Hunt for Gollum"da hem Gollum rolüne dönecek hem de yönetmen koltuğuna geçecek olan Andy Serkis, filmin adının değişebileceğini açıkladı. Serkis ayrıca orijinal üçlemeden bazı isimlerin geri dönme olasılığı olduğunu söyledi.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, The Pop Verse'a konuşan Serkis, filmin adının henüz kesinleşmediğini belirterek, projenin henüz başlangıç ​​aşamasında olduğunu ama bazı tanıdık isimlerin geri dönme ihtimali olduğunu ifade etti.

'GOLLUM'UN KARAKTERİNİ ARAŞTIRACAĞIMIZ DERİN BİR DALIŞ OLACAK'

 Serkis, şu ifadeleri kullandı:

"The Hunt for Gollum, üzerinde çalışılan bir başlık. Sonunda buna böyle denilmeyebilir. Bu, Gollum'un deneyimine göre Orta Dünya dünyası olacak. Henüz çok erken; bu noktada herhangi bir şey taahhüt etmek haksızlık olur. Ama Gollum'un karakterini araştıracağımız derin bir dalış olacağını söyleyeceğim. Geri dönebileceğini bildiğimiz karakterler olabilir. Kim olduğunu söylemeyeceğim."

"The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum" filminin yapımcılığını, "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" serilerinin yönetmeni Peter Jackson ve senaristleri Fran Walsh ve Philippa Boyens üstlenecek. Walsh ve Boyens senaryoyu Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou ile birlikte yazacak.

Viggo Mortensen, filmde rol alması için Aragorn'un yaşı konusunda kabul edilebilir bir çözüm olması gerektiğini söylemişti. Geçtiğimiz haftalarda tiyatro sahnesinden düşen Ian McKellen da "yaşıyor olursa" Gandalf rolüne dönebileceğini ifade etmişti.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)