‘Zamanın Kapıları’ dizisinin lansmanı yapıldı

Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı 'Zamanın Kapıları’ dizisinin lansmanı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tod'un başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’i buluşturduğu Medyapım imzalı yeni dizisi 'Zamanın Kapıları’nın lansmanı dün akşam yapıldı. Geceye beIN MEDIA GROUP CEO’su Yousef Al – Obaidly, beIN MEDIA GROUP Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Esra Özaral Altop ve Medyapım’ın kurucu ortağı ve Zamanın Kapıları’nın yapımcısı Fatih Aksoy’un yanı sıra dizi oyuncuları ve özel davetliler katıldı. 

Yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu ve senaryosunda Büşra Cebe imzasını taşıyan dizinin oyuncu kadrosunda; Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi oyuncular yer alıyor. 

Ayşe Övür’ün 'Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü' adlı kitabından uyarlanan ‘Zamanın Kapıları’, asosyal bir hayat süren bilgisayar dehası Sinan'ın ülkenin en önemli iş insanlarından birinin kızı Nevra ile yolunun kesişmesiyle birlikte çıktığı gerilim dolu yolculuğu merkeze alıyor.

Türkiye’yle eş zamanlı Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de yayınlanacak olan dizi, 23 Mayıs tarihinde izleyicilerle buluşacak. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)