Zelenskiy Grammy Müzik Ödülleri törenine seslendi: Müzisyenlerimiz kurşun geçirmez yelek giyiyor

Ukrayna lideri Zelenskiy bu kez ABD'de düzenlenen Grammy Müzik Ödülleri'ne bağlanarak mesaj verdi. Zelenskiy, "Müzisyenlerimiz smokin yerine kurşun geçirmez yelek giyiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ABD'de düzenlenen 64'üncü Grammy Müzik Ödülleri törenine seslenen bir konuşma yaptı. 

Zelenskiy, video mesajında "Bizim müzisyenlerimiz smokin yerine kurşun geçirmez zırhlı yelek giyiyor. Hastanelerdeki yaralılara hatta onları duyamayanlara bile şarkı söylüyorlar. Ama müzik yine de duyulacak. Müzik tüm engelleri aşar” dedi. 

Zelenskiy, konuşmasının devamında "Sessizliği müziğinle doldur. Savaşla ilgili gerçekleri sosyal medya hesaplarınızda, televizyonlarda anlatın, bize her şekilde destek olun, susmayın. O zaman tüm kentlerimize barış gelecek” dedi. Zelenskiy'in konuşmasının ardınan ekranlara Ukrayna'da savaşın görüntüleri yansıtıldı. Söz konusu görüntülerin önünde müzisyenler şarkı söyledi.

Şarkıcı John Legend, Ukraynalı sanatçılar Mika Newton, Lyuba Yakimchuk ve Siuzanna Igidan ile beraber sahneye çıkarak “Free” (Özgür) isimli şarkıyı seslendirdi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler zelenskiy grammy